Terassimarkiisit

Screenkaihdin on tehokas tapa suojautua liikalämmöltä ja häikäisyltä, säilyttäen samalla vuorovaikutus ja läpinäkyvyys ulos. Screenkaihdin antaa paljon mahdollisuuksia arkkitehtoonisesti, laajan mallisto vuoksi. Screenkankaiden teknisillä ominaisuuksilla ja värivalikoimalla voidaan myös hyvin saavuttaa juuri halutut ominaisuudet tai ominaisuuksien yhdistelmät sisätilojen suojaamiseksi liikalämmöltä, häikäisyltä ja haalistumiselta. Läpinäkyvyys ja luonnonvalaistustaso huomioiden.

Terassimarkiisia kutsutaan usein myös nivelvarsimarkiisiksi. Kankaalle jännityksen muodostavat mekanismit (nivelvarret) on sijoitettu markiisikankaan alle ja ne toimivat kankaan suuntaisesti jättäen markiisin alle esteettömän kulkutilan.

Tämän vuoksi markiisityyppiä suositaan käytettäväksi pihatason ikkunoissa joiden edessä kulkutilan on säilyttävä esteettömänä.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat:

  • Kotien terassit ja patiot
  • Näyteikkunat
  • Ravintoloiden ja kahviloiden ulkoterassit
  • Piha-alueiden ikkunat joissa esim. Jalankulku- tai pysäköintitila ulottuu seinän viereen asti.

Terassimarkiisi voi toimia ulkotilan aurinko- ja sääsuojana kesäaikana sekä ikkunan aurinkosuojana. Käyttö talviaikaisena suojana on oltava valvottua jäätymisvaaran ja lumen kertymisen vuoksi.

Tutustu aurinkosuojauksen ammattilaisiin!

Tutustu aurinkosuojauksen ammattilaisiin!